Notícies

 1. Mercat Intercanvi de roba
  24/05/2017
  Santa Margarida i els Monjos celebrarà aquest diumenge una nova edició del mercat d’intercanvi de roba i complements a la plaça de Pau Casals.
  Arxivat a: General, participació ciutadana
 2. Condol per l'atemptat de Manchester
  23/05/2017
  L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos expressa el seu condol per l'atemptat d'aquesta nit a Manchester. Al mateix temps, volem expressar el nostre suport i solidaritat amb la ciutat de Manchester i les famílies de les víctimes. Cap tipus de vi...
  Arxivat a: General
 3. jo deicideixo
  23/05/2017
  El proper 27 de maig engega la campanya “JO DECIDEIXO un festa lliure d’agressions sexistes” en la que es durà a terme una jornada festiva que començarà a les 7 de la tarda, al Molí del Foix, amb la representació de l’obra de teatre “Divorciades, eva...
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Joventut, participació ciutadana
 4. 22/05/2017
  La Mancomunitat Penedès Garraf organitza aquest diumenge una visita a les instal·lacions de l’estació depuradora d’aigües residuals de Vilafranca del Penedès per tal de donar a conèixer el procés de tractament que es realitza a les aigües residuals que hi arriben.
  Arxivat a: General, Medi ambient
 5. Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària
  17/05/2017
  L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos forma part de la comissió executiva que ha d’impulsar la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), que s’ha constituit a Barcelona amb la participació de 32 ajuntament catalans.
  Arxivat a: Economia, General
 6. Escola estiu 2017
  17/05/2017
  El proper dilluns s’inicia a Santa Margarida i els Monjos el termini d’inscripcions per a l’escola d’estiu i les colònies 2017.
  Arxivat a: General, Joventut
 7. Ciarga
  16/05/2017
  Aquest cap de setmana es durà a terme una jornada de portes obertes al Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la guerra aèria (CIARGA) amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus.
  Arxivat a: Cultura, General, Memorial Democràtic, Turisme
 8. Medievalitza't
  15/05/2017
  L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha preparat per aquest dissabte una nova edició de les jornades ‘Surt al carrer i munta’t-ho bé’ que cada any es celebren al municipi, amb activitats adreçades a petits i grans.
  Arxivat a: Cultura, General, Joventut
 9. Obres al cementiri municipal
  13/05/2017
  Aquesta setmana han començat les obres d'ampliació del cementiri municipal.
  Arxivat a: General
 10. 11/05/2017
  L'Organisme de Gestió Tributària (ORGT prorroga en el termini de pagament voluntari de l'impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) fins al proper 17 de maig.
  Arxivat a: Economia, General
Pàgina 1 de 5 Següent