Notícies

 1. cartell 8M
  01/03/2021
  El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha preparat un programa d'actes que es desenvoluparan durant tot el mes de març. La situació de pandèmia fa que l'edició d'enguany sigui especial i per això s'ha confeccionat un seguit d'activitats variades pensades per a totes les edats.
  Arxivat a: Igualtat, General
 2. contenidors
  26/02/2021
  L’Ajuntament ofereix com cada any la possibilitat de sol·licitar la reducció o l’exempció de la taxa d’escombraries per al 2021. El termini de sol·licitud en ambdós casos és de l’1 al 19 de març.
  Arxivat a: General
 3. ple febrer21
  24/02/2021
  La primera sessió plenària del 2021 a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va servir per aprovar el Pla Local de Joventut 2021-2024, el cinquè de què disposa el municipi des de l’any 2000. El Pla Local de Joventut, que segueix una línia continuista respecte l’anterior, ofereix una planificació estratègica de les polítiques de joventut amb les pautes a seguir d’aquí al 2024 per assolir els objectius del Pla Nacional de Joventut.
  Arxivat a: General
 4. obres eix cívic
  23/02/2021
  A partir d'avui, 23 de febrer, queda tallat al trànsit de vehicles l'Eix Cívic entre els Monjos i la Ràpita, concretament el tram de la l’antiga carretera N-340 comprès entre el carrer de l'Estació i el carrer Montserrat/Camí Fondo.
  Arxivat a: Via Pública
 5. revista anhels
  18/02/2021
  Els alumnes dels cursos compresos entre 3r i 6è de primària de les escoles de Santa Margarida i els Monjos assisteixen avui de manera virtual a l’acte que sota el títol “Els anhels d’una república, els Anhels d’una escola” serveix per donar a conèixer com la tècnica Freinet va canviar el tarannà de les escoles entre el 1934 i el 1937 i que, en el cas del municipi, es va plasmar i n’ha quedat testimoni mitjançant la revista escolar Anhels, sota el mestratge de Tomàs Cozculluela. L’enregistrament de l'acte es pot trobar al canadl de Youtube de l'Ajuntament.
  Arxivat a: Cultura
 6. sant Llorenç de la Senabra
  17/02/2021
  La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Santa Margarida i el Monjos, l’estudi històric a l’entorn del barranc de Sant Llorenç on s’hi troben una sèrie de jaciments d’elements patrimonials d’alt valor, com son l’església romànica de Sant Llorenç de la Senabra, la covota de Sant Llorenç, ocupada per establiments humans en diferents períodes entre el Neolític i l’època contemporània, i el nucli de la Senabra, un llogaret format per l’església romànica de Santa Maria, un mas, una masoveria i altres construccions annexes.
  Arxivat a: Cultura
 7. carrers 1
  16/02/2021
  L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos impulsa un pla de foment de l'ocupació amb l'objectiu de reactivar el mercat de treball i l'economia local. Amb aquesta intenció ha obert la convocatòria del procés de selecció de 14 persones que participaran en plans d'ocupació inclosos en aquest Pla de foment de l'ocupació.
  Arxivat a: Economia
 8. prova pilot amb contenidors intel·ligents
  16/02/2021
  Dijous 18 de febrer es posa en marxa la campanya informativa al veïnat que participa a la prova pilot amb contenidors intel·ligents.
  Arxivat a: Medi ambient
 9. eleccions Parlament 2021
  15/02/2021
  El PSC va ser la força més votada a Santa Margarida i els Monjos en les eleccions al Parlament de Catalunya després d’aconseguir un total de 696 vots. La d’ahir va ser una jornada electoral atípica a causa de les mesures de seguretat que es van haver de prendre en un context de pandèmia. Amb tot, les eleccions es van desenvolupar amb absoluta normalitat i no es va registrar cap incidència als col·legis electorals del municipi, on en tot moment es van complir les mesures higièniques i de seguretat.
  Arxivat a: General
 10. carrer
  12/02/2021
  L'Ajuntament ha aprovat en Junta de Govern la concessió directa de subvencions a autònoms, microempreses i petites empreses titulars d'establiments de comerç minorista no essencial, restauració, equipaments esportius, i activitats extraescolars per cessament o reducció d'activitat que han estat afectades per a la implantació de mesures de contenció destinades a frenar la propagació de la COVID -19.
  Arxivat a: Economia
Pàgina 1 de 44 Següent