Benvinguda de l'Alcaldessa

Imma Ferret
Imma Ferret

Benvolguts i benvolgudes,

En nom de la institució que tinc l’honor i l’orgull de presidir, us dono la benvinguda al web oficial de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Un espai que vol esdevenir una eina d’informació, interrelació i participació ciutadana que permeti tenir a l’abast tota la informació del municipi i del nostre Ajuntament.

Des de l’ajuntament volem que aquesta pàgina sigui una eina transparent i accessible, que permeti una comunicació entre tots cada cop més fluïda i eficaç. En aquest sentit, us encoratjo a entrar-hi periòdicament i a fer-nos arribar les vostres propostes i suggeriments per tal de millorar cada dia la gestió del municipi. Per a totes aquelles persones que no coneixeu encara Santa Margarida i els Monjos, us convido també a visitar-nos i a gaudir de l’ampli ventall d’espais  i d’activitats culturals, socials, naturalístiques, turístiques i comercials que tenim. Així com  d’una població oberta, acollidora i  disposada a atendre aquells que ens acompanyin en el seu temps de lleure, de treball  o als  que hi desitgin viure. 

Aprofito l’avinentesa per a saludar-vos en nom propi i en el de tot el consistori, tot animant-vos a fer ús d’aquesta eina ciutadana i contribuir a fer créixer encara més aquest municipi com espai de convivència i benestar. 

 

Imma Ferret Raventós
Alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos.