Opinió dels grups municipals

Grup municipal PSC

El passat 24 de maig es complia el segon aniversari de la contundent victòria dels socialistes a les passades eleccions municipals, on es va revalidar la majoria absoluta i s’aconseguia novament l’alcaldia. Estem, per tant, a meitat de mandat. Una primera meitat en que s’està duent a terme el pla d’actuació i on l’oposició té el clar objectiu de desgast del govern, cosa que no han aconseguit ni aconseguiran. Si bé acusen al govern de falta de transparència i control del servei de comunicació, l’ajuntament ha obtingut una menció del segell Infoparticipa, que reconeix la qualitat i transparència de la comunicació pública local, cosa que referma l’aposta que s’ha fet per facilitar l’accés a la informació i que desmunta per complet les acusacions infundades de part de la oposició. Cal destacar també l’èxit de la ja 28a paella que celebrem els socialistes a finals de maig on ens van acompanyar més de 200 persones i en la qual vam comptar amb la presència del 1r secretari del PSC, en Miquel Iceta. Destacar també el nou lideratge del company Pedro Sanchez a la secretaria general del PSOE al qual desitgem molts èxits i encerts.

 www.alteucostat.info              www.facebook.com/socialistesmonjos

 Actualització: setembre 2017

Grup municipal de PA-CUP

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Twitter @PACUPSMM

Facebook/pobleactiusmm

Actualització: setembre 2017

Escrit CUP Nosaltres 145
Escrit CUP Nosaltres 145

Grup municipal d'ERC

Moltes gràcies!!!!

Durant els dos anys transcorreguts des de les eleccions municipals, quan els veïns i veïnes van fer-nos confiança, Esquerra és el grup que més propostes ha presentat i més preguntes ha formulat. Hem plantejat alternatives per construir el canvi que el municipi necessita, malgrat els  entrebancs i les permanents negatives que el grup de la majoria posa per un funcionament democràtic de l’ajuntament. Darrerament l’alcaldessa ens ha negat el dret a disposar de la clau de la Casa de la Vila per poder anar a fer les feines del càrrec de regidors. Clau que si tenen tots els regidors de la majoria i la meitat dels treballadors municipals. Per ERC una altra manera de fer és possible. 

ERC continuarem treballant dur per un ajuntament proper, democràtic, transparent, modern, al servei dels veïns i veïnes, sense condemnes, ni mentides. Per un municipi ecològic sense pudors. Un ajuntament amb propostes socials que aposti per les energies netes. ERC ens mantenim ferms a la paraula donada i portem aire fresc a l’ajuntament, compromesos amb els ideals i el país, determinats a fer bategar el municipi. Gràcies a tothom pel seu suport.

http://smmonjos.esquerrarepublicana.cat   

 Actualització: setembre 2017

Grup municipal de CIU

El grup de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos no ha lliurat cap escrit d'opinió per a aquest espai ni per a la revista Nosaltres.

 

Actualització: setembre 2017