Notícies

 1. logo fm
  12/07/2019
  Amb una pila d'actes previs, la Festa Major dels Monjos ha anat escalfant motors des de fa uns dies. Però els actes centrals de la Festa Major arrenquen avui dimecres, dia 17, amb la traca infantil, la traca d'inici de festa i el pregó.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 2. foto de grup balls
  11/07/2019
  Santa Margarida i els Monjos va donar la benvinguda a La Quadra, el nou espai dedicat als balls populars i les festes majors del municipi en un acte festiu divendres al vespre. Bona part dels balls i les peces que configuren el seguici van sortir al carrer en cercavila per anunciar als veïns i veïnes que a partir d’ara ja es disposa d’un lloc de conservació i difusió de tot el patrimoni folklòric i popular.
  Arxivat a: Cultura
 3. 11/07/2019
  L'Ajuntament informa que l'avaria en la plataforma de la seu electrònica (AOC) de la Generalitat de Catalunya, ja ha quedat resolta i, per tant, el servei de gestió electrònica amb l’Ajuntament torna a estar operatiu.
  Arxivat a: General
 4. premi persones grans
  09/07/2019
  Maria Rosa Morató, sòcia del Casal dels Avis de la Ràpita, ha obtingut un dels reconeixements "Persones Grans amb Mèrit 2019", que atorga el Consell Comarcal de l'Alt Penedès com a distinció a les persones grans de la comarca que tenen una trajectòria vital i una participació en tasques de voluntariat social o cultural.
  Arxivat a: General
 5. 09/07/2019
  Informem que a causa d’una avaria en la plataforma de la seu electrònica (AOC) de la Generalitat de Catalunya, el servei de gestió electrònica amb l’Ajuntament està fora de servei.
  Arxivat a: General
 6. concentració ciutadana
  09/07/2019
  L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es va afegir ahir a la convocatòria de concentracions per part del moviment feminista en protesta i rebuig per l'agressió sexual que va patir una menor a Manresa l'any 2016. Un bon nombre de veïns i veïnes van respondre a la convocatòria, durant la qual es va llegir un manifest a càrrec de la regidora d'Igualtat, Esther Marmaneu, i un altre de la Comissió de festes, en solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista.
  Arxivat a: General
 7. foto grup regidors consistori 2019-2023
  04/07/2019
  El primer ple de la nova legislatura va servir per aprovar el cartipàs municipal que regirà els pròxims quatre anys i es va donar compte de la proposta d’organització de l’Ajuntament sortit de les darreres eleccions del 26 de maig. Els acords d’organització d’inici de mandat, la periodicitat dels plens i el nomenament dels càrrecs dependents del ple, juntament amb la composició de la comissió informativa general, la comissió especial de comptes i la mesa de contractació permanent, van ser aprovats amb els set vots del PSC i s’hi van afegir els de les representants de PA-CUP i JuntsxCat, mentre que aquests punts van tenir el vot en contra o l’abstenció d’ERC. En el mateix ple també es va donar compte de la constitució dels grups municipals i les assignacions per a cada grup.
  Arxivat a: General
 8. guanyadors torneig Copa Penedès TV
  02/07/2019
  L'equip infantil de Santa Margarida i els Monjos que va participar en el torneig de la Copa Penedès TV-Gran Premi Consell Comarcal de l'Alt Penedès, un certamen que reuneix més de 300 participants de les categories de futbol 7 i infantil. Els monjencs es van imposar al Vilafranca a la tanda de penals en una final a la qua van arribar sense perdre cap partit.
  Arxivat a: Esports
 9. ple constiutució ajuntaments 2019
  01/07/2019
  Avui a les set de la tarda està convocat el primer ple de la nova legislatura en el que es durà a aprovació el cartipàs municipal per als pròxims quatre anys.
  Arxivat a: General
 10. 26/06/2019
  En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de calor.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 24 Següent