Notícies

 1. fm ràpita
  30/07/2019
  Amb el terrabastall rapitenc i el lluïment dels balls, seguit del pregó, arrenca avui la Festa Major de la Ràpita en honor a Sant Domènec, que s'allargarà fins dilluns amb actes de tota mena.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 2. ple 22-7-19
  24/07/2019
  El primer ple ordinari de l’actual legislatura va servir per aprovar inicialment i amb el suport de tots els grups municipals el document únic de protecció civil municipal (DUPROCIM), un document que recull tots els plans d’emergència, tant els que vénen dictaminats per llei com els inclosos en funció dels riscos de cada municipi.
  Arxivat a: General
 3. unitat mòbil mesura qualitat de l'aire
  24/07/2019
  Comença una nova campanya de vigilància i control de la qualitat de l’aire amb la instal·lació temporal d’una unitat mòbil de la Generalitat de Catalunya a la plaça Vinyes dels Monjos.
  Arxivat a: Medi ambient
 4. ple 1-7-19
  22/07/2019
  Avui dilluns, 22 de juliol, a les set de la tarda està convocat el ple municipal, la primera sessió de caràcter ordinari que se celebra en la nova legislatura.
  Arxivat a: General
 5. logo fm
  12/07/2019
  Amb una pila d'actes previs, la Festa Major dels Monjos ha anat escalfant motors des de fa uns dies. Però els actes centrals de la Festa Major arrenquen avui dimecres, dia 17, amb la traca infantil, la traca d'inici de festa i el pregó.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 6. foto de grup balls
  11/07/2019
  Santa Margarida i els Monjos va donar la benvinguda a La Quadra, el nou espai dedicat als balls populars i les festes majors del municipi en un acte festiu divendres al vespre. Bona part dels balls i les peces que configuren el seguici van sortir al carrer en cercavila per anunciar als veïns i veïnes que a partir d’ara ja es disposa d’un lloc de conservació i difusió de tot el patrimoni folklòric i popular.
  Arxivat a: Cultura
 7. 11/07/2019
  L'Ajuntament informa que l'avaria en la plataforma de la seu electrònica (AOC) de la Generalitat de Catalunya, ja ha quedat resolta i, per tant, el servei de gestió electrònica amb l’Ajuntament torna a estar operatiu.
  Arxivat a: General
 8. premi persones grans
  09/07/2019
  Maria Rosa Morató, sòcia del Casal dels Avis de la Ràpita, ha obtingut un dels reconeixements "Persones Grans amb Mèrit 2019", que atorga el Consell Comarcal de l'Alt Penedès com a distinció a les persones grans de la comarca que tenen una trajectòria vital i una participació en tasques de voluntariat social o cultural.
  Arxivat a: General
 9. 09/07/2019
  Informem que a causa d’una avaria en la plataforma de la seu electrònica (AOC) de la Generalitat de Catalunya, el servei de gestió electrònica amb l’Ajuntament està fora de servei.
  Arxivat a: General
 10. concentració ciutadana
  09/07/2019
  L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es va afegir ahir a la convocatòria de concentracions per part del moviment feminista en protesta i rebuig per l'agressió sexual que va patir una menor a Manresa l'any 2016. Un bon nombre de veïns i veïnes van respondre a la convocatòria, durant la qual es va llegir un manifest a càrrec de la regidora d'Igualtat, Esther Marmaneu, i un altre de la Comissió de festes, en solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 25 Següent