General

 1. cartell wifipublica
  17/05/2019
  Santa Margarida i els Monjos és un del prop d'un centenar de municipis de tot Catalunya que rebrà 15.000€ per tal d'instal·lar una xarxa de wifi pública i gratuïta en diferents espais d'interès públic de la població. Així ho ha donat a conèixer la Comissió Europea, que ha publicat un llistat amb els 3.400 municipis d'arreu d'Europa que es beneficiaran d'aquesta aportació econòmica.
  Arxivat a: General
 2. foto regidors últim ple 2015-2019
  08/05/2019
  L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals la convocatòria d’un concurs públic per tal que es puguin presentar sol·licituds a cobrir les vacants del mercat setmanal del municipi i que actualment ocupen eventuals.
  Arxivat a: General
 3. sorteig meses electorals
  29/04/2019
  Amb un ple extraordinari convocat per a la una del migdia, avui es durà a terme el sorteig dels membres que formaran part de les meses per a les eleccions municipals i europees del pròxim 26 de maig.
  Arxivat a: General
 4. cua de votants a la biblioteca
  28/04/2019
  Per un ajustat marge de només 23 vots, el PSC ha estat el partit més votat en les eleccions generals a Santa Margarida i els Monjos en aconseguir obtenir més d'un miler de paperetes. D'aquesta manera, els socialistes recuperen la primera posició que van perdre en la convocatòria del 2016, quan van ser superats per Podemos. En aquesta ocasió, la segona llista més votada ha sigut la d'ERC, que gairebé ha doblat el nombre de vots respecte les eleccions generals anteriors.
  Arxivat a: General
 5. àvia centenària
  25/04/2019
  L’alcaldessa, Imma Ferret, ha felicitat, en nom de l’Ajuntament, Dolors Font Borret, amb motiu dels seus 100 anys i que actualment viu a la residència masia Espitlles de Santa Margarida i els Monjos. El reconeixement l’ha fet en companyia de Miguel Delgado, alcalde de Castellet i la Gornal, localitat on la Dolors, la Lola, ha viscut gairebé tota la seva vida i on encara hi viu la família. L’efemèride va ser el 17 d’abril passat, quan va rebre l’homenatge dels seus companys de residència i fins i tot una medalla commemorativa de la Generalitat.
  Arxivat a: General
 6. avinguda cal rubió futur eix cívic
  17/04/2019
  El dia 23 d’abril comencen les obres per reasfaltar i construir un tram de l’eix cívic a l’avinguda Cal Rubió entre els carrers Alguer i Illes Balears. Aquesta actuació permetrà un trànsit més segur tant de persones com de bicicletes en aquesta artèria industrial del municipi.
  Arxivat a: General
 7. vista general del ple
  17/04/2019
  El ple de l’Ajuntament va aprovar la sol·licitud d’una subvenció del fons Feder 2019 destinada a la renovació de les instal·lacions d’enllumenat, il·luminació i senyalització del municipi. L’únic punt de l’ordre del dia d’aquest ple extraordinari i urgent va prosperar amb els vots a favor de PSC, ERC i CiU i l’abstenció de PA-CUP.
  Arxivat a: General
 8. 09/04/2019
  Davant la convocatòria de les eleccions municipals i europees del 26 de maig, l'Oficina del Cens Electoral ha tramès les llistes provisionals del cens de Santa Margarida i els Monjos, tancades amb data 31 de gener de 2019.  D'acord amb l'article 39.2...
  Arxivat a: General
 9. ple ordinari 1-4-19
  03/04/2019
  El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar per unanimitat les bases que han de regular els ajuts per arranjaments a les llars i ajudes tècniques adreçats a majors de 65 anys i persones amb discapacitat. El pressupost 2019 preve...
  Arxivat a: General
 10. Ajuntament lila 2019
  22/03/2019
  Domassos liles a l’Ajuntament, il·luminació lila als equipaments públics o un multitudinari sopar de dones van encapçalar aquest any els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona a Santa Margarida i els Monjos. Aquest 8 de març va esdeve...
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Participació ciutadana
Pàgina 1 de 20 Següent