Cultura

 1. 90 anys 2a república
  14/04/2021
  Amb motiu del 90è aniversari de la proclamació de la Segona República, l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha preparat una programació commemorativa de l'efemèride amb dos actes que es duran a terme aquesta setmana al Castell de Penyafort.
  Arxivat a: Cultura
 2. revista anhels
  18/02/2021
  Els alumnes dels cursos compresos entre 3r i 6è de primària de les escoles de Santa Margarida i els Monjos assisteixen avui de manera virtual a l’acte que sota el títol “Els anhels d’una república, els Anhels d’una escola” serveix per donar a conèixer com la tècnica Freinet va canviar el tarannà de les escoles entre el 1934 i el 1937 i que, en el cas del municipi, es va plasmar i n’ha quedat testimoni mitjançant la revista escolar Anhels, sota el mestratge de Tomàs Cozculluela. L’enregistrament de l'acte es pot trobar al canadl de Youtube de l'Ajuntament.
  Arxivat a: Cultura
 3. sant Llorenç de la Senabra
  17/02/2021
  La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Santa Margarida i el Monjos, l’estudi històric a l’entorn del barranc de Sant Llorenç on s’hi troben una sèrie de jaciments d’elements patrimonials d’alt valor, com son l’església romànica de Sant Llorenç de la Senabra, la covota de Sant Llorenç, ocupada per establiments humans en diferents períodes entre el Neolític i l’època contemporània, i el nucli de la Senabra, un llogaret format per l’església romànica de Santa Maria, un mas, una masoveria i altres construccions annexes.
  Arxivat a: Cultura
 4. Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  05/02/2021
  Santa Margarida i els Monjos proposa aquest any viure un carnaval confinat, adaptat a les circumstàncies provocades per la pandèmia. La proposta ha estat elaborada conjuntament per les entitats de carnaval del municipi, l’associació Comerç del Foix i...
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Turisme
 5. premis MA 2021
  01/02/2021
  Tot i que no es va poder fer el tradicional acte de lliurament de premis als guanyadors i guanyadores de les diferents categories de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort 2021, l'Ajuntament va fer un acte virtual i simbòlic de lliurament de guardons.
  Arxivat a: Cultura
 6. Mostra Artística 2021
  18/01/2021
  “Llum & Art: La llum ens allunya de la fosca ignorància”, és el títol que defineix la 37a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una edició enguany condicionada per la pandèmia però que tira endavant amb totes les mesures de seguretat vigents.
  Arxivat a: Cultura
 7. premis concurs pessebres 2020
  07/01/2021
  Ahir es va donar a conèixer el resultat del concurs en les dues modalitats, pessebres i tions, i l'alcaldessa, Imma Ferret, i la regidora de Cultura, Esther Marmaneu, van oferir el reconeixement virtual als guanyadors i guanyadores de cada categoria.
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions
 8. presentació Mostra Artística 2021
  14/12/2020
  Sota el títol “Llum & Art: La llum ens allunya de la fosca ignorància”, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos presenta la 37a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort.
  Arxivat a: Cultura
 9. Vinseum i Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  09/12/2020
  El Vinseum i els ajuntaments d’Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos han col·laborat per tirar endavant una exposició que pretén donar a conèixer la tècnica Freinet, un mètode d’ensenyament emprat per mestres i alumnes durant la 2a República (1934 ...
  Arxivat a: Cultura, Ensenyament, Infància, Memorial Democràtic
 10. expo dona rural
  24/11/2020
  Del 26 de novembre fins el 21 de desembre es podrà veure a la Casa de Cultura Mas Catarro l'exposició "Dones invisibles? Dones i món rural a començaments del segle XX".
  Arxivat a: Cultura
Anterior Pàgina 3 de 15 Següent