Cultura

 1. Santa Margarida i els Monjos
  27/11/2019
  L’Associació del Camí Ramader de Marina, de la Cerdanya al Penedès (CRM), va celebrar aquets passat divendres la seva assemblea anual a Santa Margarida i els Monjos.
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Turisme
 2. Esplai Carnavalístic dels Monjos
  19/11/2019
  El ple extraordinari de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va servir per aprovar ahir la modificació de les bases generals i específiques per atorgar subvencions per participar a la rua de Carnaval del municipi l’any vinent i que promouen l...
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
 3. cartell most festival 2019
  14/11/2019
  Demà i dissabte, el Most Festival arriba a Santa Margarida i els Monjos per primera vegada. La segona setmana del certamen internacional de cinema del vi i el cava aterra al municipi amb la projecció d'un documental i una pel·lícula.
  Arxivat a: Cultura
 4. celler castell 2019
  13/11/2019
  Amb la signatura de l’acta de recepció de les obres del celler del Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos es tanca una nova etapa en la progressiva rehabilitació de les diferents dependències del recinte. El celler està cridat a ser un dels espais emblemàtics i més atractius per a la ciutadania, ja que es convertirà en una sala polivalent destinada a acollir actes i celebracions diverses.
  Arxivat a: Cultura
 5. presentació Most Festival 2019
  29/10/2019
  Santa Margarida i els Monjos s'incorpora al Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, en la seva 9a edició, que se celebrarà del 7 al 17 de novembre. El Molí del Foix acollirà dissabte, dia 16 de novembre, la projecció d'un film inclòs en la secció Collita d'un certamen que, per la seva temàtica, és únic a Catalunya i l'Estat. Avui s'ha presentat a Vinseum una edició que creix en diversos àmbits i espera repetir la xifra dels 7.000 espectadors que va registrar l'any passat.
  Arxivat a: Cultura
 6. cartell mostra 2020
  14/10/2019
  L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos dona a conèixer les bases per participar en la 36a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort.
  Arxivat a: Cultura, Joventut
 7. foto de grup balls
  11/07/2019
  Santa Margarida i els Monjos va donar la benvinguda a La Quadra, el nou espai dedicat als balls populars i les festes majors del municipi en un acte festiu divendres al vespre. Bona part dels balls i les peces que configuren el seguici van sortir al carrer en cercavila per anunciar als veïns i veïnes que a partir d’ara ja es disposa d’un lloc de conservació i difusió de tot el patrimoni folklòric i popular.
  Arxivat a: Cultura
 8. Premiats Carnaval 2019 foto Xavi Prats
  09/04/2019
  Amb una bona assistència de públic s’han desenvolupat el gruix d’actes de les Jornades culturals i de lleure familiars d'aquest cap de setmana passat en diferents espais de Santa Margarida i els Monjos. Les activitats van començar divendres amb una t...
  Arxivat a: Cultura
 9. Ajuntament lila 2019
  22/03/2019
  Domassos liles a l’Ajuntament, il·luminació lila als equipaments públics o un multitudinari sopar de dones van encapçalar aquest any els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona a Santa Margarida i els Monjos. Aquest 8 de març va esdeve...
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Participació ciutadana
 10. Carnestoltes
  19/03/2019
  L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha obert el període de votacions del concurs de carrosses i comparses de la rua de carnaval celebrada, el passat diumenge 3 de març al municipi,  tal hi com s’esmentava a les bases del concurs. El concurs ...
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Pàgina 1 de 8 Següent