Beques 2024

CONVOCATÒRIA DE BEQUES MUNICIPALS PER LLIBRES ESCOLARS (INCLÒS CONTINGUTS DIGITALS), SORTIDES ESCOLARS, COLÒNIES ESCOLARS, LLAR INFANTS I MENJADOR LLAR INFANTS I EXTRAESCOLARS CURS 2024/2025

Un any més l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat la convocatòria de beques escolars. Aquestes beques estan dirigides a l'alumnat que es trobi en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques, que estigui empadronat al municipi de Santa Margarida i els Monjos i matriculat en els centres educatius del municipi o escoles d’educació especial i que estiguin fent algun curs des de la Llar d’Infants fins a 4t d'ESO durant el curs 2024 -2025.

Per demanar les beques caldrà emplenar el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina i adjuntar-lo a una instància (junt amb els documents indicats per acreditar la situació familiar i econòmica). 

Per aquells casos que vulguin presentar la sol·licitud de manera presencial, caldrà que demanin cita prèvia a Serveis Socials al telèfon 93 898 08 71.

La presentació de sol·licituds i documentació es farà entre el 2 i el 29 d'abril .

COM TRAMITAR ELS AJUTS

 Llegiu les bases de la convocatòria que trobareu al següent enllaç

  1. Descarregueu-vos i empleneu el formulari de sol·licitud
  2. Prepareu tota la documentació necessària per demanar l'ajut
  3. Escanegeu-ho tot o aporteu fotocòpies
  4. Presentació:
  •  En cas de presentar la sol·licitud telemàticament:

Empleneu la instància general que trobareu en aquest enllaç. Adjunteu tota la documentació que heu preparat i el formulari de petició de l'ajut i envieu la instància. Per enviar-la cal que estigueu donats d'alta al sistema ID-CAT (en aquest enllaç podreu trobar un vídeo explicatiu fet pel Servei de Joventut de l'Ajuntament). 

  • En cas de presentar la sol·licitud presencialment:

Demanar cita prèvia a través del telèfon de Serveis Socials 93 898 08 71 per acordar dia i hora de sol·licitud. El dia de la presentació cal venir amb la documentació preparada, cal que la persona que assisteixi sigui la que sol·licita.