Tot a punt per a la Fira d'Extraescolars

09/09/2022

L'esdeveniment acollirà un munt de jocs i tallers per a mostrar les diverses activitats programades per aquest curs a la vila

Dissabte 17 de setembre Santa Margarida i els Monjos celebrarà la sisena edició de la Fira d'Extraescolars i serveis municipals.

L'esdeveniment, que tornarà a realitzar-se al parc de la Biblioteca de les 11 a les 14 hores, oferirà a la ciutadania de la vila una mostra de les activitats que es programen al municipi i adreçades a l'educació i el lleure en horari extraescolar, tant des dels diferents serveis municipals, com des de les AMPA i AFA de les escoles i l'institut, amb informació, tallers i demostracions gratuïtes de cadascuna d'elles.

Les persones assistents es podran informar de l'oferta d'activitats extraescolars i serveis municipals del curs 2022-2023 en les diverses parades de la fira i, a més a més, els nens i les nenes podran gaudir d'activitats lúdiques, jocs d'experimentació, esportius i tradicionals diversos.

Consulteu el fulletó de la Fira i els arxius adjunts per conèixer tota l'oferta d'activitats extraescolars del curs 2022-2023 a Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: Cultura, Ensenyament, Esports, Fires i comerç, General, Infància
cartell Fira Extraescolars 2022

Arxius adjunts