L’Ajuntament destina una partida de 40.000 euros per donar suport a microempreses i autònoms

16/05/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat una partida de 40.000 euros per a atorgar ajuts econòmics a les microempreses i autònoms que han vist reduïda la seva activitat per la implantació de mesures de contenció destinades a frenar la propagació de la COVID-19.

La mesura s’ha pres per ajudar de forma especial a aquelles empreses locals que han vist reduïts considerablement els seus ingressos i que no disposen dels recursos suficients per a fer front a la reactivació de la seva activitat. 

Els ajuts podran arribar a un màxim de 500 euros i s’atorgaran a autònoms o microempreses fins a 10 treballadors, que duguin a terme les activitats empresarials o comercials en l'àmbit territorial del municipi de Santa Margarida i els Monjos i que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria.

La sol·licitud de les ajudes es podrà fer del proper dilluns dia 18 de maig. Per demanar-la caldrà emplenar els formularis que s’han habilitat al web municipal i enviar-los via instància, adjuntant la documentació requerida.

L'Ajuntament concedirà les subvencions fins que s'esgoti la partida pressupostaria prevista.

Més informació 

 

Arxivat a: Economia, General, Política, Salut, Coronavirus
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos