Línia especial d'ajuts econòmics a autònoms i petites empreses

ajudes econòmiques
ajudes econòmiques

L’Ajuntament destina una partida de 28.000 euros per donar suport a microempreses i autònoms

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha obert la 2a convocatòria per atorgar ajuts econòmics a les microempreses i autònoms que han vist reduïda la seva activitat per la implantació de mesures de contenció destinades a frenar la propagació de la COVID-19.

La mesura s’ha pres per ajudar de forma especial a aquelles empreses locals que han vist reduïts considerablement els seus ingressos i que no disposen dels recursos suficients per a fer front a la reactivació de la seva activitat.

Els ajuts podran arribar a un màxim de 500 euros i s’atorgaran a autònoms o microempreses fins a 10 treballadors, que duguin a terme les activitats empresarials o comercials en l'àmbit territorial del municipi de Santa Margarida i els Monjos i que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria.

La sol·licitud de les ajudes ja és oberta i es pot demanar fins el 30 de novembre. Per demanar-la caldrà emplenar el formulari que s’ha habilitat al web municipal i enviar-lo via instància, adjuntant la documentació requerida.

L'Ajuntament concedirà les subvencions fins que s'esgoti la partida pressupostaria prevista.

COM DEMANAR ELS AJUTS (seguiu aquests passos)

Llegiu els requeriments de les bases dels ajuts que trobareu a l'anunci de la convocatòria 

Descarregueu-vos i empleneu la instància que trobareu al peu d'aquest escrit

Prepareu tota la documentació necessària per demanar l'ajut

Escanejeu-ho tot

Empleneu la instància genèrica que trobareu en aquest enllaç. Adjunteu tota la documentació que heu preparat i el formulari de petició de l'ajut i envieu la instància.