FAQ'S SMMONJOS

Preguntes i respostes a les qüestions més habituals que ens arriben a l’Ajuntament per part dels veïns i veïnes de Santa Margarida i els Monjos.

Actualització octubre 2020

1 - Necessito ajuda econòmica i no sé on acudir.

El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament està al vostre servei per atendre i valorar les peticions d’ajuda que arriben en aquests moments. Podeu trucar als matins als telèfons 93 898 08 71 0 al 93 898 02 11.

 

2 – Puc anar a Serveis Socials?

Sí. Sempre demanant primer cita prèvia al telèfon 938980871.

 

3 - Hi ha algun tipus d'ajut en matèria d'habitatge?

Consultar amb el Departament d'Habitatge del Consell Comarcal al web www.ccapenedes.cat, correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o whats al 608 757 665.

 

4 - Busco feina però no sé si em puc inscriure al Servei Local d’Ocupació.

Sí que pots. Posa’t en contacte amb el servei a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i t’indicaran com fer-ho.

 

5 - Estic a l’atur o en un ERTO i necessito informació sobre tràmits, ajudes, etc.

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha augmentat el seus recursos per atendre les vostres peticions d’informació. Podeu contactar-hi a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

6 - Tinc una empresa o comerç i no sé a quines ajudes tinc dret.

Podeu contactar amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i us orientaran. L’Ajuntament convocarà pròximament una nova línia específica d’ajuts per a autònoms i microempreses.

 

7 - Puc ajornar el pagament dels meus impostos municipals?

Sí. L’Ajuntament ha establert un seguit de mesures econòmiques entre les que es troben els ajornaments d’impostos. Podeu consultar-ne els detalls als canals d’informació municipals o al telèfon de l’Ajuntament 93 898 02 11

 

8- Es cobrarà la totalitat dels rebuts de les activitats d’esports i educació?

No. S’estan fent els càrrecs del primer trimestre de les inscripcions a les activitats d’esports i educació i de la part proporcional de gener a març.

 

 

Si no trobes la resposta al teu dubte, pregunta-ho per correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o truca al 93 898 02 11 (matins).