Grup municipal PSC

La nostra aposta de futur: el PAM

El passat mes d'abril es publicava el PAM, el Pla d'Actuació Municipal per l'actual mandat. És l'equip de govern socialista, l'encarregat de la seva elaboració i determina el desplegament del nostre programa electoral, amb el qual ens vam presentar a les passades eleccions municipals, i adaptat a les necessitats actuals derivades de la situació sanitària causada per la Covid-19. S'articula en quatre objectius a partir dels quals es desplega tot el pla estratègic: el municipi de les persones, el municipi per viure i conviure, el municipi obert i participatiu i el municipi de futur. Les accions, que també s’alineen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’OMS, s'agrupen en tres àrees de gestió municipal:  les persones, el  territori i el  desenvolupament local. Totes elles deriven del nostre compromís amb la vida social, la igualtat d'oportunitats, pel futur dels nostres joves, l´educació, formació, la riquesa cultural, esportiva, la bona convivència, la preocupació per  la salut i benestar de tothom,  la cura del nostre entorn. S'han elaborat a partir de l'aportació veïnal, amb la voluntat que sigui un document viu que permeti readaptar-lo, si cal. Aquesta és la nostra aposta perquè el municipi continuï endavant en la línia de progrés, modernitat i benestar que tenim.

www.alteucostat.info //  www.facebook.com/socialistesmonjos // http://pam.smmonjos.cat/

 

 

Fem-ho!

Moltes Gràcies. El passat 14 de febrer el Partit Socialista va ser l’opció més votada pels nostres veïns i veïnes al Parlament de Catalunya i també per de la resta de Catalunya.

Ara bé, amb els resultats sobre la taula, toca fer propostes de pacte de govern, un pacte que Salvador Illa ha començat a treballar, sempre amb el mateix objectiu: millorar la falta de recursos als serveis més necessaris, educació, sanitat, habitatge, benestar i ocupació, que durant 10 anys hem vist com disminuïen.

Volem i necessitem, un govern fort, que tingui unes polítiques socials comunes per afrontar el futur, i més ara, amb la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19.

No ens ho posaran fàcil  els partits que només tenen un objectiu en comú, tan oposats en polítiques socials. Ara volen anar de bracet. Quant durarà? Durant molts mesos no han sabut escollir un president per acabar la legislatura, i ara sí? O ens estan abocant a unes noves eleccions a la tardor?

El nostre país no necessita més enfrontaments identitaris. Tenim molt clar que els catalans i catalanes, som els que vivim, treballem i gaudim de la nostra terra. Per això volem un govern d’esquerres amb Salvador Illa com a president.

www.alteucostat.info www.facebook.com/socialistesmonjos

Actualització: març 2021

Ara Sí!!

Moltes gràcies als 872 vots que al nostre municipi van contribuir a fer possible una àmplia victòria socialista a les eleccions al Congrés dels Diputats, que possibilitarà, ara sí, un desbloqueig per formar un govern progressista a l’estat. Perquè ara sí, cal una solució a la situació política a Catalunya. Ara sí cal continuar apostant per mesures contra l’emergència climàtica, per l’ocupació digna, amb unes pensions protegides per sempre i un increment del salari mínim. Perquè és el nostre compromís social i no hi ha temps a perdre, cal seguir avançant. Ara més responsabilitat, ara més generositat i consens, ara més confiança, igualtat real i tolerància zero amb la violència masclista. A nivell municipal, amb els vots en contra dels grups de l’oposició, l’equip de govern socialista aprovà les ordenances fiscals pel 2020. Ara, recaptar sense gravar a les famílies, ara, augmentar les bonificacions, ara un pressupost per l’any que ve, equilibrat, moderat i que dona resposta a les necessitats de la gent. Ara a continuar treballant per poder obrir el centre de dia, rehabilitar i millorar espais per ampliar i continuar oferint serveis de qualitat i proximitat, creant noves polítiques d’ocupació i inserció laboral. Aquest és el nostre compromís ara i sempre, per descomptat que Sí!

www.alteucostat.info www.facebook.com/socialistesmonjos

Actualització: desembre 2019

Tornem a escola !!!

Hem començat mandat i  el grup municipal socialista hem continuat treballant per dur a terme el compromís revalidat a les urnes el passat maig. Hem donat suport a les mobilitzacions i la moció que s’ha aprovat en defensa de la pagesia i per un preu just del raïm. Hem reivindicat un any més La Diada de tothom i per a tothom, perquè entenem que és  el moment de trobar l’entesa política necessària per poder avançar realment com a país, dins la pluralitat i diversitat que caracteritza Catalunya, des del respecte a les institucions,  lluny de la confrontació i del desconcert que alguns  han generat. Comença l’escola i des de l’equip de govern socialista a l’ajuntament, hem treballat per dur a terme obres de millora necessàries als centres escolars, com ara els nous lavabos adaptats a l’escola Samaranch, a l’espera que el departament de la Generalitat realitzi les obres del nou ascensor. Com també les millores en tancaments a la llar d’infants, entre altres. Arranjaments, programació de cursos,  perquè infants, joves i adults puguin formar-se i educar-se en els centres públics i de qualitat del municipi. Iniciem doncs curs polític, treballant amb el full de ruta de les propostes a realitzar  aquests propers  anys. I ara que ja s’acosta, us desitgem molt bona Festa Major de Cal Rubió.

www.alteucostat.info www.facebook.com/socialistesmonjos

Actualització: setembre 2019