Grup municipal PSC

Un altre objectiu, 2030

Comencem l’any treballant amb els compromisos renovats de 2019. Amb les ordenances i el pressupost aprovats, estem desenvolupant el pla d’actuació de mandat per anar assolint els objectius de municipi i també de sostenibilitat mundial proposats per les Nacions Unides i que també fa seus el nou govern de progrés de l’Estat, per aconseguir un desenvolupament global més sostenible i aturar els efectes adversos pel clima. Al municipi tenim previstes la instal·lació d’un punt de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics; la renovació de llumeneres més eficients en vials públics; l’estudi de necessitats per millorar la gestió dels residus; acabar la redacció del  projecte eix cívic Monjos-Vilafranca; bonificacions per instal·lacions d’energies renovables i vehicles d’emissions baixes; la brigada jove o l’educació en valors inclusius. Són algunes de les actuacions per contribuir al benestar de tothom, crear ocupació, fomentar la igualtat i encarar millor el futur. I ara que aviat  tornarem a tenir eleccions al Parlament, desitgem per Catalunya un govern centrat en els problemes reals de les persones i que governi per a tothom, tal i com fem els i les socialistes a Santa Margarida i les Monjos.

www.alteucostat.info www.facebook.com/socialistesmonjos

Actualització: febrer 2020

Ara Sí!!

Moltes gràcies als 872 vots que al nostre municipi van contribuir a fer possible una àmplia victòria socialista a les eleccions al Congrés dels Diputats, que possibilitarà, ara sí, un desbloqueig per formar un govern progressista a l’estat. Perquè ara sí, cal una solució a la situació política a Catalunya. Ara sí cal continuar apostant per mesures contra l’emergència climàtica, per l’ocupació digna, amb unes pensions protegides per sempre i un increment del salari mínim. Perquè és el nostre compromís social i no hi ha temps a perdre, cal seguir avançant. Ara més responsabilitat, ara més generositat i consens, ara més confiança, igualtat real i tolerància zero amb la violència masclista. A nivell municipal, amb els vots en contra dels grups de l’oposició, l’equip de govern socialista aprovà les ordenances fiscals pel 2020. Ara, recaptar sense gravar a les famílies, ara, augmentar les bonificacions, ara un pressupost per l’any que ve, equilibrat, moderat i que dona resposta a les necessitats de la gent. Ara a continuar treballant per poder obrir el centre de dia, rehabilitar i millorar espais per ampliar i continuar oferint serveis de qualitat i proximitat, creant noves polítiques d’ocupació i inserció laboral. Aquest és el nostre compromís ara i sempre, per descomptat que Sí!

www.alteucostat.info www.facebook.com/socialistesmonjos

Actualització: desembre 2019

Tornem a escola !!!

Hem començat mandat i  el grup municipal socialista hem continuat treballant per dur a terme el compromís revalidat a les urnes el passat maig. Hem donat suport a les mobilitzacions i la moció que s’ha aprovat en defensa de la pagesia i per un preu just del raïm. Hem reivindicat un any més La Diada de tothom i per a tothom, perquè entenem que és  el moment de trobar l’entesa política necessària per poder avançar realment com a país, dins la pluralitat i diversitat que caracteritza Catalunya, des del respecte a les institucions,  lluny de la confrontació i del desconcert que alguns  han generat. Comença l’escola i des de l’equip de govern socialista a l’ajuntament, hem treballat per dur a terme obres de millora necessàries als centres escolars, com ara els nous lavabos adaptats a l’escola Samaranch, a l’espera que el departament de la Generalitat realitzi les obres del nou ascensor. Com també les millores en tancaments a la llar d’infants, entre altres. Arranjaments, programació de cursos,  perquè infants, joves i adults puguin formar-se i educar-se en els centres públics i de qualitat del municipi. Iniciem doncs curs polític, treballant amb el full de ruta de les propostes a realitzar  aquests propers  anys. I ara que ja s’acosta, us desitgem molt bona Festa Major de Cal Rubió.

www.alteucostat.info www.facebook.com/socialistesmonjos

Actualització: setembre 2019