ERC

Grup municipal d'ERC

Punt i seguit

Hem tornat a passar unes altres eleccions, aquest cop les generals al Parlament espanyol i a Catalunya i al nostre municipi ERC les hem guanyat...!!! Gràcies a totes i tots per la confiança dipositada a les urnes.

Però no tot és felicitat la sentència al procés ha condemnat a més de 100 anys de presó als nostres líders civils i polítics. El partit socialista del nostre poble va votar en contra de la moció que condemnava el resultat del judici, trist, molt trist... a més va presentar i aprovar una moció qualificant al moviment independentista de violent, criminalitzant a bona part de la població.

Recentment el govern municipal ha aprovat les ordenances fiscals amb una pujada de l’impost d’activitats econòmiques i de la taxa d’escombraries. Els veïns i veïnes pagarem més per un servei que és deficient i ens preguntem per quan la implantació d’altres sistemes de recollida més eficients i ecològics?

Un cop més estem a favor d’una política no sexista a tots els nivells però no a costa dels diners públics que no han de servir per premiar una actitud que hauria de formar part dels nostre ideari com a persones, d’aquí la nostra votació en contra de la subvenció de les carrosses de la rua de carnaval.

www.facebook.com/ERCsmonjos         twitter @ERCsmonjos

www.smmonjos.esquerrarepublicana.cat   

 

 Actualització: desembre 2019