Dilluns comencen les inscripcions per a les activitats esportives de la temporada 2019-2020

16/09/2019

Dilluns, 16 de setembre, s'obren les inscripcions per al programa d'activitats que ha preparat el departament d'Esports de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos per al curs 2019-2020.

L'oferta és variada i per a totes les edats i preferències. Des de les propostes per a majors de 60 anys, fins a la iniciació esportiva per als més petits, passant per l'escola esportiva municipal, amb activitats tant als Monjos com a la Ràpita.

Cal recordar que en les inscripcions tenen prioritat les persones empadronades a Santa Margarida i els Monjos.

Les inscripcions es poden fer o bé presencialment a l'OAC cada dia de les 10 del matí a la 1 del migdia o bé a la web municipal omplint una instància genèrica que es troba seguint aquest enllaç i a la qual s'hi hauran d'adjuntar el document d'autorització de drets d'imatge i el formulari d'inscripció degudament complimentat i que trobareu a la dreta de la pantalla.

 

 

Arxivat a: Esports

Arxius adjunts