Nova edició de la Fira d’extraescolars

10/09/2018

Santa Margarida i els Monjos acollirà aquest proper dissabte 15 de setembre la tercera edició de la Fira d'extraescolars i serveis municipals.

La Fira es farà al parc de davant la Biblioteca durant tot el matí i oferirà una mostra de les activitats que es programen al municipi adreçades a l’educació i el lleure en horari extraescolar, tant des dels diferents serveis municipals, com des de les AMPA de les escoles i l’institut o l’esplai, amb informació, tallers i demostracions gratuïtes de les seves activitats.

Aquest any també es farà la presentació d’un nou projecte anomenat Espai de famíliesdestinat a promoure la participació del col·lectiu en relació a les seves necessitats en els seus diferents àmbits de vida.

Els assistents podran gaudir també de propostes d’escalada en rocòdrom i jocs d’experimentació, esportius i tradicionals diversos.

 

Arxivat a: Ensenyament, Fires i comerç, General, Infància, Joventut, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts