Ajuts per arranjaments a les llars, ajudes tècniques i suport a l'autonomia personal destinats a persones amb discapacitat i/o persones en situació de depenendència

Un any més l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat la convocatòria d’ajuts per arranjaments a les llars , ajudes tècniques i suport a l'autonomia personal destinats a persones personesamb discapacitat i/o persones en situació de dependència.

Aquests ajuts volen facilitar reformes bàsiques als habitatges i garantir les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat mínimes, afavorint l’accessibilitat i les condicions de vida de la persona dins de la llar. I també volen alleugerir la despesa corresponent als arranjaments a les llars ajudes tècniques i suport a l’autonomia personal dels diversos col·lectius especificats.

Per demanar els ajuts caldrà emplenar el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina i adjuntar-lo a una instància (junt amb els documents indicats per acreditar la situació familiar i econòmica, i de despesa efectuada). 

Per aquells casos que vulguin presentar la sol·licitud de manera presencial, us podeu dirigir a les dependències del'Ajuntament o de Serveis Socials.

 

 COM TRAMITAR ELS AJUTS

 Llegiu les bases de la convocatòria que trobareu en aquest document 

  1. Descarregueu-vos i empleneu el formulari de sol·licitud que trobareu adjunt
  2. Prepareu tota la documentació necessària per demanar l'ajut
  3. Escanejeu-ho tot o aporteu fotocòpies

 

  1. Presentació:
  •  En cas de presentar la sol·licitud telemàticament:

Empleneu la instància genèrica que trobareu en aquest enllaç. Adjunteu tota la documentació que heu preparat i el formulari de petició de l'ajut i envieu la instància. Per enviar-la cal que estigueu donats d'alta al sistema ID-CAT (en aquest enllaç podreu trobar un resum explicatiu fet pel Servei de Joventut de l'Ajuntament). 

  • En cas de presentar la sol·licitud presencialment:

Per presentar la sol·licitud de manera presencial, us podeu dirigir a les dependències de l'Ajuntament o de Serveis Socials.