Per molts anys!

Formulari d'inscripció per a la felicitació d'aniversari als nens i nenes de Santa Margarida i els Monjos durant el temps de confinament pel coronavirus.

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Campanya per molts anys *

La campanya 'Per molts anys' ha estat creada per l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos per desitjar feliç aniversari a tots els nens i nenes del municipi que fan anys aquests dies de confinament pel coronavirus.

Hi poden participar tots els infants de 0 a 12 anys, que fan l'aniversari en aquestes dates.
La campanya està adreçada a nens i nenes que resideixen a Santa Margarida i els Monjos

Per participar-hi cal que empleneu aquest formulari i envieu una fotografia del vostre fill o filla al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant clarament el nom i cognoms de l'infant i la data d'aniversari.

Les fotografies s'hauran d'enviar com a mínim tres dies hàbils abans de la celebració de l'aniversari.

Les fotografies i els noms dels infants es penjaran a l'Instagram de l'ajuntament @santamargaridaielsmonjos el dia del seu aniversari.

DATA DE L'ANIVERSARI *
Format: dd/mm/aaaa
Nom i Cognoms del nen o nena *
Quants anys farà el nen o nena? *
Nom i cognoms de la persona responsable *

Persona adulta per es fa responsable de l'acceptació de les condicions de la campanya 'Per molts anys'

Adreça (carrer i número) *

Promoció vàlida únciament per a residents a Santa Margarida i els Monjos

Telèfon *

Cal posar el número de telèfon sense espais.

correu electrònic *
Drets d'imatge *

El projecte 'Per molts anys' inclou la publicació de la imatge de menors a la xarxa social Instagram. És per això que demanem el consentiment als pares o tutors legals per penjar la fotografia que ens envieu del vostre fill o filla a l'esmentada xarxa social.

El dret a la pròpia imatge està reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.

Així doncs, AUTORITZO que la imatge del meu fill/a pugui ser penjada per l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos al seu perfil d'Instagram amb motiu del seu aniversari dins la campanya 'Per molts anys'