Herbes Campus Remeiart 2022

Plantes i salut emocional

Les emocions representen la manifestació física, corporal, de les sensacions adquirides pels nostres sentits. Val a dir que el camí que va des de la percepció sensorial a l’emoció, transcorre per la interpretació que fa la ment d’aquesta sensació. D’aquesta manera el nostre aprenentatge, les experiències del passat i els valors i idees adquirits al llarg del temps, condicionen i personalitzen les nostres emocions. Així doncs, tot i que hi ha percepcions sensorials que a tothom generen una emoció de por i d’altres de benestar, també n’hi ha que poden ben bé desencadenar emocions completament diferents en persones distintes, ja que dependran de l’aprenentatge de cadascú. Aquesta jornada planteja diversos enfocs terapèutics per tractar els desequilibris emocionals, intentant abastar el coneixement i cultura sobre aquest tema i anant des de l’enfoc estrictament científic a l’espiritual.

 

18 de juny de 2022 de 9 h a 18 h

Al Castell de Penyafort

Recordatori: cal portar dinar. Hi haurà zona de pícnic amb begudes, fruita, cafès i infusions. 

 

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom *
Cognoms *
Població *
Adreça electrònica *
Telèfon de contacte *
De quin sector prové? *
Voleu rebre informació de futures propostes del Remeiart? *

En compliment de la Llei de Protecció de Dades únicament utilitzarem les vostres dades per enviar-vos informacions relacionades amb el Remeiart

Drets d'imatge *

Us demanem el vostre consentiment per poder prendre imatges de l'acte, en les que hi pogueu apareixer, i que aquestes puguin ser utilitzades per la difusió futura de les activitats del Remeiart a través de les xarxes socials i/o mitjans de comunicació.

IMPORTANT! *

Recordeu que per formalitzar del tot la inscripció cal que feu l'ingrés de 15 euros al compte corrent del Banc de Sabadell ES08 0081 1613 120001042309 i envieu el comprovant de pagament a l'adreça de correu electròic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)