El govern municipal presenta el Pla d’Actuació Municipal

15/05/2024

L’equip de govern de Santa Margarida i els Monjos ha presentat el Pla d'Actuació Municipal (PAM) on queden reflectides les intencions polítiques i actuacions estratègiques per dur a terme en l’actual mandat.

El document defineix el programa d’acció de l’equip de govern municipal pels propers anys de mandat, així com també fixa els objectius polítics marcats en el programa presentat a l’electorat i la ruta a seguir, tenint en compte els escenaris econòmics i pressupostaris, per dur a terme les inversions i la previsió de temporització de les mateixes.

El pla es divideix en tres gran objectius estratègics, que alhora es concreten amb actuacions corresponents a cadascuna de les àrees de gestió municipal:

  • Vetllar per continuar sent un municipi de benestar i convivència una societat sana, cohesionada, respectuosa i activa.
  • Garantir l’equilibri i satisfer les necessitats del municipi des de la sostenibilitat per continuar sent municipi amable, facilitador de vida i espai de cures.
  • Impulsar el municipi d’oportunitats i amb futur. Des de la transparència i bon govern, facilitant elements de cura i de transformació social

El PAM és un document obert i que té capacitat d’anar incorporant o reestructurant propostes fetes, ja que ha de ser dinàmic i viu en funció de les necessitats que es puguin anar generant.

El document es pot consultar al següent enllaç

 

 

Arxivat a: General, Política
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos