Imma Ferret es converteix en la primera Diputada electa de Santa Margarida i els Monjos al Parlament

14/05/2024

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, figura en el número 16 per Barcelona de la llista del PSC que ha assolit un total de 42 diputats a les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades aquest diumenge. Ferret obtindrà la condició plena de parlamentària dins els propers vint dies hàbils, data màxima legalment establerta per la constitució de la cambra.

L’alcaldessa ha manifestat la seva satisfacció pel resultat electoral i pel càrrec assolit “perquè permetrà continuar treballant per les polítiques de progrés des de Santa Margarida i els Monjos i també des del Parlament, per fer arribar a la cambra la veu de les comarques penedesenques”.

Imma Ferret és llicenciada en humanitats i diplomada en Infermeria. Va treballar durant molts anys com a infermera a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona; a les Àrees Bàsiques de Salut de Sant Sadurní, Vilafranca i el Penedès rural i a l’Ajuntament d’Olèrdola com assessora en aspectes de benestar social i als casals de gent gran. Ha participat de la vida associativa del municipi en nombroses entitats i comissions culturals i de lleure i té forts lligams amb el teixit musical a través de la participació en el passat al grup de grallers dels Monjos i a la coral infantil El Flabiol o actualment amb la coral Amics de Penyafel.

L'any 2006 va entrar a l'ajuntament com a regidora i des del 2011 és Alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos. També és membre de l’executiva de la Federació de Municipis de Catalunya, vicepresidenta de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària i presidenta de l’Associació del Camí Ramader de Marina, de la Cerdanya al Penedès.

 

Arxivat a: General, Política
Imma Ferret diputada parlament