La masia Mas Catarro serà col·legi electoral

09/05/2024

La ciutadania està convocada a exercir el seu vot aquest diumenge amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya.

A Santa Margarida i els Monjos es manté el mateix nombre de meses electorals, tot i que les persones que votaven a l’escola Dr. Samaranch ho hauran de fer a partir d’ara a la masia Mas Catarro. Així doncs, els col·legis electorals al municipi seran l’espai Antistiana, a la Ràpita, i la Biblioteca i la masia Mas Catarro, als Monjos. Les votacions es podran fer des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre.

El proper mes de juny torna a haver convocatòria electoral. En aquest cas serà el dia 9 amb les eleccions al Parlament europeu.

Arxivat a: General, Participació ciutadana, Política
Santa Margarida i els Monjos