Nou curs d’auxiliars en vivers i jardins

29/04/2024

Santa Margarida i els Monjos comptarà amb un nou curs dels Programes d’Inserció i Formació (PFI) dedicat a l’habilitació d’auxiliars en vivers i jardins.

El curs es suma al d’auxiliars d’equips informàtics que ja s’ofereix des d efa anys al municipi.

Aquest cursos depenen actualment del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i estan adscrits a l’institut El Foix, si bé les classes es duran a terme a la casa de cultura Mas Catarro amb el recursos municipals de la formació e persones adultes.

Les preinscripcions per als dos cursos es duran a terme del 2 al 9 de maig i es faran a través de la pàgina web de la Generalitat, tot i que les persones interessades es podran adreçar també a la casa de cultura per a més informació.

 

Arxivat a: Ensenyament, General, Medi ambient
Santa Margarida i els Monjos