Mercat d'intercanvi i segona mà

29/04/2024

Aquest diumenge 5 de maig es durà a terme a Santa Margarida i els Monjos una nova edició del Mercat d’Intercanvi i Segona Mà, organitzat dins les accions de promoció de la sostenibilitat i l’economia social de l’ajuntament.

El mercat estarà obert de 10 h a 14 h, a la plaça de Pau Casals i comptarà amb la participació d’una trentena de paradistes interessats en vendre productes de segona mà o intercanviar aquells objectes que ja no necessiten.

Els mercats de segona mà són una oportunitat habitual per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i, al mateix temps, permetre que altres persones adquireixin a bon preu productes que encara estan en bon estat.

El mercat estarà amenitzat amb l’actuació del grup Vecinos, a les 12 del migdia. Aquesta està inclosa a la programació del festival Ressons Penedès.

Arxivat a: Economia, Fires i comerç, General, Participació ciutadana
Santa Margarida i els Monjos