3r Festival del Talent Femení

16/03/2024

Les arts i activitats promogudes o protagonitzades per dones del municipi s’aplegaran el proper diumenge 24 de març al Festival del Talent Femení que arriba enguany a la tercera edició.

La programació es durà a terme a la casa de cultura Mas Catarro a partir de les 11 del matí i fins al migdia amb la participació de diverses entitats que duran a terme exhibicions i tallers per a tots els públics. La matinal s’iniciarà amb la presentació del festival, a les 11 i seguidament s’iniciarà una visita guiada a l’exposició Fils de Vida, de recuperació de la memòria oral de les dones del municipi. La visita es tornarà a repetir a la una del migdia.

Pel que fa a les exhibicions, a les 12 es farà una màster class de Zumba, a càrrec de les dones del grup de carnaval Els Totxos; a les 12.30 h es representarà el sainet i el ball de les dones del Ball d’en Serrallonga; i a les 13.30 es farà una sessió de Fit Dance, a càrrec de les dones del grup de carnaval La Tribu del Foix.

Al llarg del matí també es duran a terme tallers diversos a càrrec de dones que pertanyen a les entitats: Futbol Mas Catarro, Els Trapillos, Greska Team i el Club de Judo; o als col·lectius: Memòria de totes, dones marroquines, dones de les corals del municipi i dones de l’espai de costura.

La programació del Festival la complementa la representació de l’obra Fer el Salt que es durà a terme a la mateixa casa de cultura a les 18.30 h. Es tracta d’una obra de teatre documental que ja va comptar l’any passat amb una aclamada primera edició i que enguany torna a l’escenari amb Cinta Barberà, Carme Capdevila, Montse Vendrell, Elena Bosch, Margarida Planas i Teresa Tintó i la direcció de la dramaturga Queralt Riera.

Arxivat a: Cultura, General, Igualtat
Festival Talent Femení

Arxius adjunts