41.000 euros per a beques d’ajuda als escolars

12/02/2024

El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat aquest mes de febrer per unanimitat les bases per a la concessió de beques municipals per a l’adquisició de llibres escolars i continguts digitals, ordinadors d’ús escolar, colònies i sortides escolars de caràcter educatiu, llar infants, menjador de la llar infants i activitats extraescolars del curs 2024- 2025.

En l’àmbit de les ajudes, el plenari també va aprovar les bases per a la concessió de subvencions a empreses del municipi que fomentin l’ocupació local. En aquest cas van comptar amb els vots a favor dels grups del PSC, ERC, Plataforma (PL) i JUNTS i l’abstenció de Poble Actiu (PA).

La sessió també va aprovar per unanimitat el  II Pla d’Equitat de Gènere; el Pla director d’equipaments municipals, amb els vots a favor del PSC i l’abstenció d’ERC, PL, JUNTS i PA i la renovació del contracte de neteja de les dependències municipals, amb els vots a favor del PSC, l’abstenció de ERC, PL, JUNTS i el vot en contra de PA.

Finalment, en l’àmbit econòmic es va aprovar, amb els vots a favor del PSC, l’abstenció d’ERC i JUNTS i el vot contrari de PL i PA, una modificació de crèdit per permetre l’adquisició d’un solar per a la construcció d’habitatge social, entre altres. També va prosperar el compte general de l’exercici 2022, amb els vots a favor del PSC i l’abstenció d’ERC, PL, JUNTS i PA; i el canvi de finançament d’inversions del pressupost 2024, amb els vots a favor del PSC i el en contra d’ERC, PL, JUNTS i PA.

Arxivat a: Economia, General, Infància, Política
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos