Nova seu electrònica

01/02/2024

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos estrena avui una nova seu electrònica per tal de millorar l’atenció a la ciutadania i posar el mitjans electrònics a la disposició de les consultes i peticions del veïnat.

La seu electrònica està dins la pàgina web municipal, que també es troba en un procés de reconversió, i permet accedir als tràmits, formularis de queixes i suggeriments i totes aquelles tramitacions que la ciutadania pot fer amb l’administració d’una forma més àgil i intuïtiva.

La nova seu va lligada també a un procés de canvi intern de la tramitació d’expedients de l’ajuntament destinada a millorar els procediments administratius.

Per enllaçar amb la seu clickeu el següent enllaç

Arxivat a: General, Participació ciutadana
L'ajuntament de Santa Margarida i els Monjos estrena nova seu electrònica