Santa Margarida i els Monjos celebrarà a partir de dijous vinent els actes de Carnaval

01/02/2024

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos presenta el programa d’actes de Carnaval. Enguany l’arribada del rei carnestoltes i la gran confetinada donaran el tret de sortida dels actes el dijous 8 de febrer a les 17:45 h davant de l'ajuntament.

La gran rua de carrosses i comparses de Carnaval es durà a terme aquest any el diumenge 11 de febrer a partir de les 12 del migdia pels carrers dels Monjos amb el lema anual “Som un carnaval lliure de sexisme” i amb la participació de 16 carrosses i 5 comparses.

Enguany, i com a novetat destacada, la rua comptarà amb un tram tranquil adaptat a persones amb sensibilitat sonora situat al carrer d'Eugeni d'Ors, entre l'avinguda de Cal Rubió i el carrer de Núria.

També diumenge 11 de febrer, a les 18 h a la Societat la Margaridoia, se celebrarà un espectacle infantil a càrrec de Jaume Ibars i una xocolatada.

Arxivat a: Festes i Tradicions, General, Igualtat, Política
Carnaval 2024 Santa Margarida i els Monjos
Rua de Carnaval de Santa Margarida i els Monjos 2024