Contractació d’un/a jove en pràctiques

24/01/2024

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha rebut una subvenció per contractar un/a tècnic/a d’administració en pràctiques per un període de 12 mesos.

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de complir els següents requisits:

  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Tenir entre 16 i 29 anys.
  • Estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i amb capacitat per formalitzar un contracte de treball formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional en el moment de la seva signatura.
  • Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional.

Tots els requisits i les condicions s'han de poder acreditar el dia hàbil laborable immediatament anterior a l'inici del contracte.

Les persones interessades poden demanar informació a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o inscriure la seva candidatura abans del 5 de febrer a:

- SOC, nº oferta 09 2024 1696
- Xarxa Xaloc: nº oferta 355442

El SOC incentiva la contractació de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil a Catalunya, per tal que obtinguin una experiència laboral adequada al seu nivell d’estudis o formació. El programa subvenciona els contractes formatius, durant un període de 12 mesos, a jornada completa.

*“Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus”

Arxivat a: Economia, General
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos