L'ajuntament impulsa un grup de creixement personal per a dones

17/01/2024

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha creat un grup de creixement personal per a dones amb l’objectiu de fomentar l’empoderament a través del reconeixement d’iguals i de l’autoconeixement propi.

El grup porta el nom de La Teixidora i pretén consolidar un grup estable que compti amb el recolzament d’altres dones per treballar temes com l’orientació vital, la formació de la identitat social, les transicions del cicle vital, les situacions estressants, etc., sempre des d’una actitud creativa.

Les sessions seran conduïdes per una psicòloga, s’iniciaran el 9 de febrer i es faran el divendres de 9:30 h a 11 h a la biblioteca municipal.

Per a més informació i inscripcions cal enviar un correu o missatge a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al 608056097 (WhatsApp) amb el nom complet i telèfon de contacte.

Arxivat a: General, Igualtat
Grup de creixement personal per a dones