Festa Major d'hivern dels Monjos aquest cap de setmana

16/01/2024

Un concert coral donarà el tret de sortida dels actes de la Festa Major d’hivern dels Monjos, que es durà a terme del 17 al 21 de gener, sota l’advocació de Sant Antoni Abat.

El programa comença aquest dimecres 17 de gener, a les 8 del vespre, a la societat, amb un concert que oferiran els cors de la Margaridoia i la coral del Centre Excursionista del Penedès.

L’endemà dijous, a la mateixa societat, tindrà lloc una classe magistral i exhibició de ball que començarà a les 6 de la tarda amb FitDance i a les 8 del vespre amb Zumba.

Divendres 19 es durà a terme el tradicional pregó, a partir de les 8 del vespre, que enguany anirà a càrrec de la veïna Carme Mateu. Seguidament començarà el sopar popular i un ball de saló amb el grup musical Crystal.

Dissabte els actes s’iniciaran amb una cercavila dels balls folklòrics dels Monjos, que sortirà a dos quarts de set de la tarda des del punt d’informació del mercat i fins a l’escenari exterior de la Margaridoia. A les 10 de la nit, a la societat, començarà el concert de Festa Major i un ball de gala, a càrrec del grup Xarop de nit.

Diumenge els actes començaran a les 12 del migdia, amb l’ofici de Festa Major i la participació de la coral La Margaridoia. A les set de la tarda s’oferirà l’actuació del grup de teatre La Sala de la Margaridoia, que representarà l’obra Casats per amor...a la pasta.

La Festa Major d’hivern dels Monjos està organitzada per la societat La Margaridoia i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Els actes són oberts a tothom, excepte el sopar de festa Major, per al qual cal haver comprat el tiquet corresponent. El ball i el teatre són gratuïts per a socis i amb preus populars per al públic.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Sopar popular de la Festa Major d'Hivern dels Monjos del 2023

Arxius adjunts