Talls en la circulació de trens fins a l'agost

15/01/2024

A partir d'avui no hi haurà trens entre Sant Vicenç de Calders i Vilafranca del Penedès a les hores centrals del dia

Aquest dilluns han deixat de circular els trens de la línia R4 del servei de Rodalies entre les estacions de Sant Vicenç de Calders i Vilafranca del Penedès en ambdues direccions per les obres que ADIF fa per implantar el Corredor Mediterrani.

Així doncs, la circulació ferroviària entre aquestes dues estacions -que també afecta Santa Margarida i els Monjos- es veurà interrompuda durant set mesos, fins al 19 d’agost, de les 8 h a les 19 h i de les 21:30 h a les 22:30 h. El tall no afectarà els caps de setmana ni dies festius.

Com a alternativa, Renfe ha habilitat un servei d’autobusos amb parada a totes les estacions, que inclou el Vendrell, l’Arboç i Santa Margarida i els Monjos. La companyia garanteix que seran accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. En el cas dels usuaris que vulguin pujar bicicletes o mascotes als vehicles, s'aplicarà la normativa de transport per carretera.

Les obres que obliguen a tallar aquest tram de l'R4 serviran per instal·lar un tercer carril i implantar l'ample mixt a les vies: internacional i ibèric. A l'estació de l'Arboç també es construirà un nou pas inferior i dues noves andanes.

Podeu consultar tota la informació a través de la web o l'app de Rodalies de Catalunya.

Arxivat a: General, Via Pública
Estació de tren de Santa Margarida i els Monjos
Tall obres Rodalies R4