Aquest divendres s'inaugura la 40a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

10/01/2024

Aquest mes de gener arriba una nova edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort a la Casa de Cultura Mas Catarro. Un certamen que enguany celebra el seu 40è aniversari amb una àmplia programació d'activitats culturals.

La Mostra obrirà al públic el divendres 12 de gener amb un acte d'inauguració a partir de les 19 h i restarà oberta fins al 2 de febrer. L’exposició es podrà visitar els dilluns, de 18 h a 21 h, de dimarts a divendres, de 15 h a 21 h, i el diumenge 14 i 21 de gener, d’11:30 h a 14 h.

Els dies 12, 17, 18 i 26 de gener es realitzaran actes del programa de la Mostra Artística a la sala d’actes, per tant, la visita a les obres d’aquesta sala es pot veure afectada. Tots els actes són gratuïts.

Arxivat a: Cultura, General, Turisme
40a Mostra artística Sant Raimon de Penyafort

Arxius adjunts

  • Programa d'actes (PDF, 119 kB)
    40a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort