Arribada de Ses Majestats els Reis de l’Orient

02/01/2024

Tot és a punt per l’arribada de Ses Majestats els Reis de l’Orient a Santa Margarida i els Monjos. Els seus seguicis tornaran a recórrer els carrers de La Ràpita, Cal Rubió i Els Monjos amb els seus recorreguts habituals.

A Cal Rubió arribaran a les 17.30 h davant la Societat i una hora més tard s’iniciarà la cavalcada als Monjos per les avingudes de Cal Salines, de Catalunya i de Cal Rubió i fins al parc de la Biblioteca, on es farà la rebuda oficial de ses majestats amb el lliurament de la clau màgica, que enguany anirà a càrrec dels infants dels Monjos Edna Torres i Aleix Barahona, escollits per sorteig el dia de l’encesa de llums 2023.

A la Ràpita el recorregut començarà a les 19 h per les avingudes del centre i del Penedès i fins al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància
Santa Margarida i els Monjos