Estrena d’un club de lectura sobre natura

26/12/2023

La Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos i el Centre de documentació del Parc del Foix enceten aquest proper mes de gener un nou club de lectura en el qual es proposaran novel·les i assajos amb la natura, el medi ambient o la sostenibilitat com a fils conductors.

El club porta per títol Àrtemis, està adreçat a persones adultes i serà dinamitzat pel periodista cultural  i narrador Víctor Recort.

Les trobades es duran a terme a la biblioteca dels Monjos un dissabte al mes, a les 12 del migdia. La primera tindrà lloc el proper 13 de gener amb una sessió informativa per a les persones interessades a formar part del club.

Per a inscripcions cal adreçar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura, General, Medi ambient
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos