Quaranta anys de Mostra Artística

22/12/2023

El proper mes de gener es durà a terme una nova Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort a la Casa de Cultura Mas Catarro. Un certamen que arriba enguany a la quarantena edició amb la vitalitat i la mirada saludable que li ha aportat, des de fa alguns anys, la incorporació de noves generacions de joves artistes.

El certamen acull cada any un concurs d’art que compta amb obres de les modalitats de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital. Paral·lelament la Mostra inclou una amplia programació d’activitats culturals amb diversos tallers; de ceràmica Raku, tinta i vi i dibuixonades, tallers infantils, conta contes i tastets artístics amb fluor infantil. També cal destacar l’acte especial de commemoració del 40è aniversari, que tindrà lloc al 21 de gener al matí a la casa de cultura Mas Catarro, amb una combinació d’art, música i vermut que comptarà amb l’actuació del grup Nosaltres i la participació artística d’Urban Sketchers Penedès.

La Mostra obrirà al públic el dia 12 de gener i restarà oberta fins al 2 de febrer. El lliurament de premis es farà el divendres 26 amb l’actuació del cor Xamusia. L’exposició es podrà visitar els dilluns, de 18 h a 21 h, de dimarts a divendres, de 15 h a 21 h, i el diumenge 14 de gener, d’11.30 h a 14 h.

Els dies 12, 17, 18, i 26 de gener es realitzaran actes del programa de la Mostra Artística a la sala d’actes, per tant, la visita a les obres d’aquesta sala es pot veure afectada. Tots els actes són gratuïts.

Arxivat a: Cultura, General
Mostra artística 2024

Arxius adjunts

  • Programa d'actes (PDF, 119 kB)
    40a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort