Obert l’Espai Vida, projecte guanyador dels pressupostos participatius

15/12/2023

Aquesta setmana s’ha obert al públic l’Espai Vida, un espai de natura i lleure inclusiu per a la ciutadania, situat entre els carrers de Santa Margarida, Barcelona i Girona. L’espai compta amb diferents recorreguts, turonets per a l’estimulació i la pràctica de jocs amb moviment i nou mobiliari urbà. També s’hi ha afegit il·luminació i nou arbrat sostenible d’acord amb les actuals necessitats d’estalvi d’aigua.

L’Espai Vida va finalitzar les obres fa unes setmanes però no es va donar per enllestit fins a la plantació de l’arbrat que s’ha dut a terme recentment, coincidint amb l’època idònia per realitzar aquest procés.

La creació de l’Espai Vida va guanyar els pressupostos participatius 2021 al municipi. La proposta va rebre 231 vots.

Arxivat a: General, Via Pública
Obertura Espai Vida