Inscripcions per a les visites a Cal Tionaire

08/12/2023

Els tions escullen cada Nadal Santa Margarida i els Monjos per arribar al Penedès, amb un seguit d’activitats que donen la benvinguda i mostren als més petits les rutes d’arribada i la casa on viuen aquests éssers màgics, amb les seves escenes quotidianes.

Cal Tionaire

Aquest dilluns s’obriran les inscripcions a la Casa de Cal Tionaire, un muntatge visual que es prepara cada any al Molí del Foix amb diferents escenes de la vida quotidiana i familiar dels tions. En acabar la visita els infants participants poden fer cagar el tió i rebran un obsequi.

Cal Tionaire obrirà del 18 al 22 de desembre, en horari de 17 h a 19 h. L’accés és gratuït i les inscripcions per visitar la casa del tions es poden fer AL SEGÜENT ENLLAÇ clicant ACTIVITAT NADALENCA FAMILIAR i fins a exhaurir les places. Cal tenir en compte que s'ha de realitzar una inscripció per a cada persona que vulgui assistir a l'esdeveniment.

Corretions

D’altra banda, des del passat 2 de desembre centenars de famílies han vist els tions que arribaren a Santa Margarida i els Monjos a través de cinc rutes diferents que recorren els entorns naturals del municipi. Les rutes es poden fer fins al 28 de desembre, ja sigui de forma totalment lliure, a partir de les indicacions aparegudes a les xarxes socials, o bé amb l’ajuda del plànol del corretions que es pot trobar a diversos equipaments i establiments del municipi.

Aquest any, i com a novetat, les famílies que facin les rutes que surten del Castell de Penyafort podran fer també una gimcana pels jardins de l’edifici que estaran oberts tots els caps de setmana.

El Corretions és una iniciativa nascuda de l’empenta de dues famílies del poble, que ara tira endavant l’ajuntament, amb l’ajuda dels seus creadors.

 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància
Santa Margarida i els Monjos