L’esport centra la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències envers les Dones

20/11/2023

Santa Margarida i els Monjos es suma enguany al Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències envers les Dones amb el focus posat en el món de l’esport on es viuen, com en altres àmbits de la vida quotidiana, conductes de violència masclista.

La regidoria d’igualtat ha preparat l’edició de targetes liles que es repartiran aquest cap de setmana entre els equipaments esportius del municipi i, d’acord amb els clubs i entitats esportives es llegiran manifestos de rebuig a la violència masclista en l’àmbit de l’esport, mentre el públic serà convidat a treure la targeta lila.

Els clubs que s’han adherit a la iniciativa són la el Club ciclista Ke Pasa Tiu, el Club Volei Monjos, el Club Patí Monjos, el Club Patinatge Artístic Monjos, Els Monjos Bàsquet Club i l’Escola Esportiva Municipal.

Els actes de commemoració s’iniciaran el divendres 24, a les 18.30 h, a la casa de cultura Mas Catarro, amb la concentració ciutadana contra les violències masclistes que anirà seguida de l’obra de teatre En Lila, a càrrec de la companyia La bona confitura.

 

DIVENDRES 24
Concentració ciutadana contra les violències masclistes
A les 18:30 h a la casa de cultura Mas Catarro
Tot seguit, teatre, amb l’obra En Lila, a càrrec de la companyia La bona confitura.

 

Arxivat a: Cultura, General, Igualtat
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos