L’economia social centra unes jornades de debat celebrades al Castell de Penyafort

17/11/2023

El Castell de Penyafort ha acollit aquest dimecres i dijous les terceres jornades d’economia del Penedès i el Garraf centrades en les experiències sobre l’economia social i solidària. Al llarg de les dues jornades s´han exposat més d’una desena d’experiències que funcionen com a cooperatives de treball en diversos àmbits, sempre sota el paraigües d’aquest tipus d’economia que abraça la solidaritat o el cooperativisme com a maneres de ser per fer-se lloc en una gran diversitat de mercats.

Les jornades han comptat també amb les ponències marc de Xavier López, consultor d'estratègia i aliances en economia social i de Juli Silvestre, director general d'Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya.

La cloenda l’ha dut a terme la presidenta delegada de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona, Eva Menor i l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos i vicepresidenta de la Xarxa de Municipi per l’Economia Social i Solidària, Imma Ferret.

Les terceres jornades d’economia han estat organitzades per les Cambres del Garraf i l’Alt Penedès, la Federació Empresarial del Gran Penedès i Node Garraf, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: Economia, General
3es Jornades d'Economia al Castell de Penyafort