Santa Margarida i els Monjos acollirà les 3es Jornades d'Economia de l'Alt Penedès i el Garraf

10/11/2023

Les 3es Jornades d'Economia de l'Alt Penedès i el Garraf tindran lloc el dies 15 i 16 de novembre al castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos. L'edició d'enguany se centrarà en l'economia social i solidària i desenvoluparà els vessants de la innovació, la competitivitat i la seva contribució a l'entorn social i econòmic.

L’economia social és un sector molt present a les nostres comarques, amb exemples tan reconeguts, entre d'altres, com Actua, Arqueovitis, Bildi, Entrem, Formació i Treball, La Fura, Mas Albornà i Tegar. Aquestes organitzacions de component social i cooperatiu estan representades en el programa de ponències. També tenen espai propi els grups Abacus i Àuria.

La sala d'actes del castell de Penyafort acollirà les dues sessions matinals amb intervenció d'experts en economia social i també amb la participació de representants institucionals que exposaran les seves directrius polítiques orientades a l'economia cooperativa i solidària.

L'organització de les jornades va a càrrec de les Cambres de l'Alt Penedès i el Garraf, la Federació Empresarial del Gran Penedès i l'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf, amb la complicitat de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i el suport de la Diputació de Barcelona. Amb els organitzadors, han fet pinya l'Ateneu Cooperatiu Coopsetània, el patrocini de Redman i XTA i la col·laboració de Cafès Novell, Grup Ondunova, La Granja i Mallart.

La inscripció per assistir a les jornades és gratuïta. Empleneu el formulari i consulteu els detalls de la programació en aquest enllaç.

Arxivat a: Economia, General
3es Jornades d'Economia de l'Alt Penedès i el Garraf