Santa Margarida i els Monjos és escenari del Most Festival un any més

24/10/2023

El Festival Internacional de Cinema del Vi torna al Castell de Penyafort el 10 de novembre

Santa Margarida i els Monjos és un any més escenari del Most Festival, un esdeveniment d’abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava.

En aquesta 12a edició, el Castell de Penyafort projectarà el documental 'Cep, persona, raïm i vi. El treball de l'home, el fruit de la terra'. L'acte tindrà lloc el divendres 10 de novembre a les 20 h i l'entrada serà gratuïta, tot i que cal fer una reserva prèvia aquí.

L'espai emblemàtic del municipi acull enguany aquesta obra del rapitenc Ivan Palau Casañas, de 2n de batxillerat d'Arts Escèniques a l'Institut Milà i Fontanals, i que ha quedat guanyador del segon premi dels Treballs de Recerca de Consell de l'Audiovisual de Catalunya (premis eduCAC), amb el títol mencionat anteriorment.

El festival neix amb l'objectiu de difondre les arts i les cultures vinícoles a través de la creació audiovisual, així com acostar-se a l’enologia des de totes les vessants possibles, potenciant valors com la qualitat, la diversitat o la implicació amb el territori. Així mateix, brinda pel bon cinema amb la projecció de pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment.

Consulta tota la programació del Most Festival en aquest enllaç.

 

Arxivat a: Cultura, General
Presentació Most Festival

Arxius adjunts