Set-cents cinquanta atletes a les curses i el cros de Santa Margarida i els Monjos

23/10/2023

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares d’alumnes de les escoles Doctor Samaranch, Arrels, Sant Domènec, l’institut del Foix, la penya de BTT ‘Ke Passa Tiu’, el F.B. Mas Catarro, el Club Volei Monjos, el Monjos Bàsquet Club i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, va organitzar aquest dissabte el Cros Escolar de Santa Margarida i els Monjos, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, i les Curses de 10 i 5 Km.

El cros i les curses, que en aquests anys s’han convertit en una cita esportiva de referència en l’atletisme català, van comptar amb la participació de gairebé 750 atletes, 498 al cros i 250 a les curses.

Les curses de 5 i 10 km van començat a dos quarts de deu del matí, amb un circuit de 5 Km que els corredors van haver de fer una o dues vegades i que transcorria per bona part del parc urbà del Foix. A la cursa reina, els guanyadors van ser Manuel Torres, amb un temps de 35 minuts i 57 segons, seguit de Mykhaylo Kordyukov i Cosme Pon. En fèmines el primer lloc va ser per Elisabet Rodríguez, amb un temps de 44 minuts i 30 segons, seguida de Patri García i Esther Pascual.

A la prova de 5 km els guanyadors van ser Joan Sella, Marc Mañé i Víctor Lasquibar, mentre que en fèmines les guanyadores van ser Nissrim Marzouk, Karen Fordham i Susana Campillo.

El cros, que es va iniciar una hora més tard, va anar esglaonant les sortides en funció de les edats i les categories.

Les fotos de la jornada ja estan disponibles al següent enllaç.

A continuació podeu consutlar totes les classificacions: 

Cros escolar
Cursa 5 k
Cursa 10 k 
 

 

 

Arxivat a: Esports, General
Curses i cros escolar de Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts