Tot a punt per la Festa Major de Cal Rubió

09/10/2023

Un any més, el calendari d’octubre ve marcat al municipi per una de les seves cites més destacades, la celebració de la Festa Major de Cal Rubió amb un programa ple d’activitats que la comissió organitzadora està acabant d’enllestir abans de l’inici dels actes que començaran el proper 11 d’octubre amb el pregó de la professora de català Judit Sadurní LLurba i una traca que serviran per donar la benvinguda a cinc jornades d’activitats variades.

El mateix dia de la inauguració de la festa tindrà lloc el RubióFoc i el castell de focs d’artifici, al que seguirà, l’endemà dijous, diada del Pilar, la tradicional Missa solemne amb el cant dels goigs de la Mare de Déu i la participació de la coral Amics de Penyafel. En acabar, davant la Sala, es farà l’exhibició folklòrica amb els balls populars dels Monjos i la Ràpita i un concert i ball de Festa Major a la tarda.

La festa continuarà el dissabte 14 amb una xocolatada i un espectacle infantil al matí i una festa amb música dels anys 80 al vespre. Diumenge serà el torn de la tradicional bicicletada a la font de Cal Morgades i la botifarrada popular a l’arribada. A la tarda es tornarà a celebrar una nova edició del concurs de coques i una representació teatral, amb l'obra Sota Teràpia, a càrrec del grup Bell Lloc de Sant Pere de Ribes, inclosa dins la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.

Els actes de la Festa Major finalitzaran el 22 d’octubre amb la celebració de la Caminada Popular, Memorial Alexis Rubió, que començarà a les 9 del matí des de la Sala recorrerà diferents paratges del voltant del municipi.

La Festa Major de Cal Rubió està organitzada pel Centre Cultural i Recreatiu de Cal Rubió, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Arxivat a: Festes i Tradicions, General
Festa Major Cal Rubió 2023

Arxius adjunts