Santa Margarida i els Monjos s'adhereix a les Jornades Europees de Patrimoni

09/10/2023

Un any més, Santa Margarida i els Monjos s’adhereix a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del patrimoni cultural del municipi entre la ciutadania.

Els actes començaran el divendres 13 d’octubre amb una ruta modernista pels Monjos. L’endemà, el Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA) durà a terme una sessió de portes obertes amb la projecció de les entrevistes del projecte Herois anònims, que recupera la memòria del patrimoni oral vinculat a l’aviació republicana.

Diumenge els actes començaran amb una ruta patrimonial pel municipi, a càrrec de l’historiador Joan Torrents, i continuaran amb visites guiades i gratuïtes al Castell de Penyafort. També s'ha organitzat una gimcana familiar, de 3 hores de durada aproximadament.

A continuació podeu consultar totes les activitats programades (també les trobareu a l'agenda d'octubre). Cal fer inscripció prèvia al 669 287 539.

Divendres 13 d'octubre

A les 18 h, ruta modernista pels Monjos (sortida des de davant del Punt d'Informació Turística del mercat).

Dissabte 14 d'octubre

De 10 h a 14 h, portes obertes al Ciarga i al Refugi del Serral.

Diumenge 15 d'octubre

A les 9 h, ruta patrimonial pel municipi (des del Castell de Penyafort).

A les 10 h, gimcana familiar pels espais patrimonials del municipi (des de davant del Punt d'Informació Turística del mercat).

A les 10:30 h, visita guiada al Castell de Penyafort.

A les 12 h, visita guiada al Castell de Penyafort.

 

 

Arxivat a: Cultura, General
Jornades Europees del Patrimoni