Bases de la 40a Mostra artística Sant Raimon de Penyafort

09/10/2023

Dilluns 11 de desembre comença el període d’entrega d’obres

La Mostra artística Sant Raimon de Penyafort ha fet públiques les bases de participació per a la 40a edició del certamen, que s'exposarà a la casa de cultura Mas Catarro del 12 al 31 de gener del 2024.

El període d'entrega de les obres es durà a terme a la casa de cultura Mas Catarro de l'11 al 15 de desembre de 15 h a 20 h, i el 14 de desembre de 10 h a 13 h. En el moment de dipositar-les es farà lliurament d’un resguard. Les inscripcions s’hauran de realitzar omplint un formulari a través del següent enllaç.

8a mostra infantil

La mostra infantil comprèn la modalitat de dibuix, repartida en quatre categories en funció del curs. Podran participar-hi tots els nens i nenes que tingui matrícula en alguna de les tres escoles o amb empadronament al municipi.

El termini d’admissió de les obres finalitza el dia 15 de desembre a les 16:30 h, i es lliuraran a l’escola on està matriculat l’alumnat. Els infants amb empadronament però que no cursin estudis al municipi, poden lliurar-les a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

Podeu consultar les bases de la Mostra artística en categoria infantil i adulta adjuntades a la notícia.

Arxivat a: Cultura, General
Mostra artística 2023-24

Arxius adjunts