El regidor Manel Alpuente renuncia al seu càrrec

26/09/2023

El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha pres coneixement aquest dilluns de la renúncia del regidor Manel Alpuente Toledano per motius personals i laborals, en no poder dedicar-se “com fins ara a les seves tasques al govern municipal”.

Alpuente forma part del grup del PSC des de l’any 2019, quan va accedir per primera vegada al consistori com a primer tinent d’alcaldia i regidor d’esports i medi ambient, carteres que continuava mantenint després del nomenament del darrer cartipàs municipal. La seva plaça serà ocupada per Neus Hernández una vegada s’hagin fet els tràmits pertinents a la Junta Electoral.

El plenari també ha aprovat les bases per a l’atorgament de subvencions per a la participació a la Rua de Carnaval de Santa Margarida i els Monjos amb els vots a favor del PSC i PA, l’abstenció d’ERC i JUNTS i els vots en contra de PL.

A la sessió s’ha acordat per unanimitat la compatibilitat d’una tècnica de l’ajuntament i s’han aprovat les justificacions de les assignacions dels grups municipals d’aquest any, amb els vots a favor del PSC, ERC, JUNTS i PA i l’abstenció de PL; i el també el marc general de la justificació i destinació de les aportacions als grup municipals per aquest mandat, amb els vots a favor del PSC, ERC, JUNTS i PA i en contra de PL.

Arxivat a: Festes i Tradicions, General, Política
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos