Oberta la convocatòria pels Premis literaris Joan Mañé i Guillaumes

25/09/2023

Arriben els Premis literaris Joan Mañé i Guillaumes en el marc de la Festa del Most 2023. El Grup d’Estudis Rapitencs (GER) organitza un any més aquest concurs literari que enguany celebra la seva XXXV edició.

La temàtica és lliure i s’hi poden presentar tant obres de prosa com de poesia. Està adreçat al públic en general, des dels més petits d’I3 fins a la categoria d’adults. El termini de presentació finalitza el 19 d’octubre i el lliurament de premis tindrà lloc l'11 de novembre. Les bases es poden consultar en el document adjunt a la notícia.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, Centre Cultural Recreatiu Rapitenc, Grup de Joves "Festa del Most", Escola Sant Domènec i Consell Pastoral de l'Església de Sant Domènec de la Ràpita.

Arxivat a: Cultura, General
XXXV Premis literaris Joan Mañé i Guillaumes

Arxius adjunts