La Policia Local intervé per evitar un cas continuat de presumpte maltractament animal

22/09/2023

Dilluns d’aquest setmana, la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos va rebre la denúncia d’un voluntari de la protectora d’animals ADAP de Sant Martí Sarroca afirmant que circulava per les xarxes socials l’enregistrament d’unes imatges filmades a Santa Margarida i els Monjos en les quals s’observa com un cadell de gos és agafat pel clatell i colpejat diverses vegades.

Una vegada identificades les persones que apareixen a les imatges, una patrulla de la Policia Local es va personar al seu domicili, situat a la zona de Tres Pins, on van entrevistar-se amb el propietari per tal que lliurés voluntàriament el gos o caldria obrir diligències penals per presumpte maltractament animal.

La persona va lliurar el gos, que es troba ara en bon estat a càrrec de l’associació.

Cal recordar que davant de qualsevol activitat sospitosa o acció presumptament delictiva, és important la col·laboració ciutadana i donar avís a la Policia Local a través del 93 898 00 31.

Arxivat a: General, Seguretat
Ajuntment de Santa Margarida i els Monjos